Sunday, November 7, 2010

Entry panas bak goreng pisang panas!

Hari ni aku balik rumah..tinggalkan UKM..eh eh siapa kata aku sedih? mana ada la..ni bukan air mata kesedihan tapi air matak kegembiraan..ayat cover baik punya..hehe

Sekarang ni aku ada di KL Sentral..tengah tunggu train..aku naik ETS..alaaa perkhidmatan baru dari KL ke Ipoh tu..kawan aku cakap ETS ni laju..jadi aku pun nak cuba la ni..tapi kalau aku rasa ETS ni lambat aku turun je jalan kaki nanti..ala aku main-main je..tak sanggup aku jalan kaki..hehe

Sambil tunggu masa berlepas aku update dulu satu entry..maksudnya entry ni masih panas lagi ni..hehe..sambil update entry tu mata kena la pandang-pandang sikit..tengok gelagat orang..macam-macam gelagat oranga aku dapat tengok kat sini..kadang-kadang kita boleh muhasabah diri bila tengok gelagat orang kat sini

Budak sekolah yang nak balik asrama masing-masing pun banyak kat sini..haish teringat masa zaman aku sekolah dulu..sebelum balik asrama lepak dulu jap kat shopping complex..beli komik lepas tu baru balik asrama..tak sampai seminggu komik tu pun lesap sebab kawan-kawan asyik pinjam..

Kalau korang tengok entry aku yang sebelum ni ada satu trailer..tajuk "The Unknown"..tengok la dulu trailer tu..lepas tu komen mana la tau ada kelemahan ke..lepas full version video siap,aku akan upload kat blog ni..tunggu tau..hehe

Okay la aku nak naik train dah ni..tak sabar woooo..

1 comment:

nurulain said...

jenoi, aku tido lah waktu kaw send msg tanye pasal tiket tu.
sorry ye.
aku bangun dah kul 2,nak reply.
macam dah lambat je,en.
hehe!
safe journey!
;)