Friday, November 12, 2010

SILA UNDI VIDEO PSA KAMI !!!-MUFORS


video

Akhirnya video projek Public Service Announcement(PSA) telah berjaya di'upload' untuk pertandingan MUFORS (Malaysian Unite For Road Safety). Video kami yang bertajuk


"Headgear the Saviour"


Tajuk video ini dicadangkan oleh membe blog kami yang bernama Ayap. Kami merasakan nama ini di sesuai untuk video kami. Tahniah Ayap. Nanti kami akan buat sedikit penghargaan kepada anda seperti yang dijanjikan. Ni link blog Ayap:



Video ini merupakan hasil titik peluh aku dan 2 lagi membe blog aku iaitu Hakimy dan Aran. Ini link blog kami :
http://akuserabut.blogspot.com/
http://beloghakimy.blogspot.com/ 
http://iznulmuazim.blogspot.com/

Di sini, kami memerlukan jasa baik anda untuk mengundi Video PSA kami. Kami ucapkan ribuan terima kasih di atas semua undian anda.

Macam mana nak undi?
 1. First,anda kena register satu akaun dulu sebelum nak undi video PSA kami. Ini link untuk register :



nanti dia akan keluar page macam ni. anda cuma perlu isi username dan password.


2.Second, jika sudah register atau mempunyai akaun. anda sudah boleh vote video PSA kami.
Sehari hanya boleh vote 1 kali untuk satu video.Vote untuk setiap hari digalakkan.Deadline sampai 30.11.2011 !Ni link untuk vote video PSA kami :




Nanti akan keluar page macam ni. Anda cuma perlu klik button vote :)

Ribuan Terima Kasih kepada sesiapa yang sudi vote kami :) Thank you very much !!!

Kepada blogger pula, kami memerlukan bantuan anda untuk mempromosikan/promte video kami. Buat satu entry di blog anda pasal video kami dan buat link ke blog kami dan link untuk vote video PSA kami.

Apa yang korang boleh dapat jika tolong kami promote video kami??

Untuk pengetahuna anda, bagi mana-mana video yang mendapat undian terbanyak akan mendapat anugerah PEOPLE'S CHOICE AWARD ! Video yang berjaya memenangi anugerah ini akan membawa pulang wang tunai berjumlah RM 1000. Kami telah bercadang kalau kami menang award People's award choice. kami akan berkongsi sebahagian wang yang dimenangi untuk blogger-blogger yang membuat entry mempromosi video PSA kami. Sharing is Caring hehehehe :)


Sebagai contoh, kalau 10 blogger yang membuat entry pasal video PSA kami dan kami berjaya memenangi anugerah PEOPLE"S CHOICE AWARD .RM500 akan dikongsi kepada 10 blogger tersebut. Hadiah bergantung kepada bilangan blogger yang membuat entry pasal video kami. dan hadiahnya kami belum tentukan.


Kalau kami berjaya mendapat anugerah PEOPLE'S CHOICE AWARD, jangan risau, pasti ada habuan untuk anda. Tunjukkan POWER OF BLOGGERMampukah kuasa blogger-blogger mengalahkan video-video yang lain yang sudah mencecah undian beribu?? Mampukah??!!!

Perhatian!!! JIKA VIDEO KAMI MENANG ANUGERAH PEOPLE CHOICE AWARD JA OK :)
Kalau berminat untuk promte video kami. Kalau sudah post. cuma copy paste link post anda di ruang komen ini . Sekian,terima kasih.


Mampukah???

Sunday, November 7, 2010

Entry panas bak goreng pisang panas!

Hari ni aku balik rumah..tinggalkan UKM..eh eh siapa kata aku sedih? mana ada la..ni bukan air mata kesedihan tapi air matak kegembiraan..ayat cover baik punya..hehe

Sekarang ni aku ada di KL Sentral..tengah tunggu train..aku naik ETS..alaaa perkhidmatan baru dari KL ke Ipoh tu..kawan aku cakap ETS ni laju..jadi aku pun nak cuba la ni..tapi kalau aku rasa ETS ni lambat aku turun je jalan kaki nanti..ala aku main-main je..tak sanggup aku jalan kaki..hehe

Sambil tunggu masa berlepas aku update dulu satu entry..maksudnya entry ni masih panas lagi ni..hehe..sambil update entry tu mata kena la pandang-pandang sikit..tengok gelagat orang..macam-macam gelagat oranga aku dapat tengok kat sini..kadang-kadang kita boleh muhasabah diri bila tengok gelagat orang kat sini

Budak sekolah yang nak balik asrama masing-masing pun banyak kat sini..haish teringat masa zaman aku sekolah dulu..sebelum balik asrama lepak dulu jap kat shopping complex..beli komik lepas tu baru balik asrama..tak sampai seminggu komik tu pun lesap sebab kawan-kawan asyik pinjam..

Kalau korang tengok entry aku yang sebelum ni ada satu trailer..tajuk "The Unknown"..tengok la dulu trailer tu..lepas tu komen mana la tau ada kelemahan ke..lepas full version video siap,aku akan upload kat blog ni..tunggu tau..hehe

Okay la aku nak naik train dah ni..tak sabar woooo..

"The Unknown" Trailer



Salam, ini adalah video hasil kolaborasi aku dan 2 blogger lain iaitu AkuSerabut & BelogHakimy. Tujuan pembikinan video ni perlu dirahsiakan buat sementara waktu..nantikan full version video ni..

Nantikan full video bagi video ini.

Sila komen sedikit mengenai video ini. Terima Kasih.