Tuesday, November 2, 2010

Aku kembali!

Salam pembaca sekalian..dah lama aku tak berblogging..dah seminggu rasanya..aku pun tak pasti berapa lama..sebenarnya kau stop sementara untuk berblogging sebab pergi berjuang..tapi bukan pergi berjuang dekat Iraq atau Afganistan tapi pergi berjuang di medan yang lagi besar..hebat wooooo...kalau nak tau klik sini..

Haish rasa lega bila dah habis exam ni..rasa macam ringan je kepala ni..kalau korang nak tau masa aku exam hari tu bilik aku ni dah macam tongkang pecah..tak sempat nak kemas..asyik sibuk study..macam hebat kan bila aku kata sibuk study? Memang la sibuk study sebab aku study last minute..haha
Meja study aku..skype tu sebenarnye untuk discussion dengan member ye..
bukan untuk chatting
Dalam banyak-banyak paper exam tu,aku rasa ralat sikit bila aku ambik paper Fauna Marin..bukan sebab tak dapat jawab tapi sebab aku dah tau jawapan lepas tu aku tulis benda lain..arrrgggghhhh! Dia suruh labelkan part untuk cephalopod a.k.a sotong..saje je aku nak guna jargon fauna marin..hehe..aku dah tau part tu namanya tentacle tapi aku jawab antenna..jauh lari tu! Arggghhh! Tapi takpe benda yang lepas biarlah lepas..


Kawan-kawan aku ada yang dah mula nak balik..aku kene tinggal kat sini dulu untuk beberapa hari..ada lagi kerja yang nak kena siapkan dulu..lepas tu baru la fikir nak balik rumah...yabedabedoooooo!

2 comments:

:"♥Warnida:"♥ said...

wahhh dh abis exam ak....merdka la ^_^ good luck ak untk result nnti...jga dri baik2...:-)

hardroad corner said...

wooii...
juah bexa kot tencle tu ngn antena..
hahaha
aku tw sbb pa ang jwb antena..
sbb ang tgk bnd tu mcm antena..
hahaha
aku pon tgk mcm antena gk..
klu gnti astro tu kompon astro umah aku clear..