Thursday, November 4, 2010

Bila tangan syaitan dikeluarkan

Buat yang menyokong Amerika..korang patut membaca entri ini..bukak mata luas-luas dan fikirkan 'kebaikan' sanjungan korang itu..bahasa yang aku akan gunakan selepas ni sedikit formal


Pada 29 Jun 2009 seorang siswi menahan rombongan Presiden Iran,Mahmoud Ahmadinejad..demi kebebasan bersuara dan untuk memberi ruang kepada sisiwi ini menyuarakan pendapat,pengawal membiarkan seketika..Gambar di atas menunjukkan tindakan seorang pemimpin yang berani untuk mendengar pendapatnya..beginikah situasi di negara kita? Saya tak berani memberi komen..


Lihat perubahan gambar ini bila tiba di tangan Amerika..gambar ini diedit sebegini rupa..lihat perubahan pada tangannya..gambar ini dimanipulasi oela pihak Amerika..isyarat tangan yang hormat menjadi isyarat tangan syaitan yang langsung tidak menunjukkan nila-nilai wanita Islam..tujuannya? Untuk mengaibkan Presiden Ahmadinejad..isyarat sopan seorang sisiwi Islam dimanipulasikan menjadi isyarat lucah yang menunjukkan sikap biadab terhadap seorang pemimpin..

Kalau di Malaysia mungkin pelajar ni dikenakan AUKU..

Lihat link ini..klik disini

sumber Faizal Tehrani

No comments: