Tuesday, October 12, 2010

Perindu di perantauan

Aiyak! Dah lama aku tak update blog ni..dah berkurun..sampaikan kawan aku pun tegur kenapa aku dah lama tak post entri baru..terima kasih ye kawan-kawan =)

Aku sebenarnya sibuk sangat kebelakangan ni..tak lama lagi aku ada exam..aku baru dapat jadual semalam..nasib baik la tak padat sangat exam aku kali ni..kebelakangan ni aku memang tak ada masa nak update blog..cuma kali ni je aku ada masa..disebabkan aku macam kusut je malam ni jadi aku tulis la blog..hehe..

Hari ni sebenarnya aku kena buat pendaftaran awal untuk semester depan..kawan aku pulak ajak aku daftar subjek penulisan skrip..memang aku angkat tangan serah diri awal-awal la kalau macam tu..aku memang malas nak menulis ni..tapi kalau blog okay la..nak tau apa yang kau masuk? Aku masuk fotografi..macam best je aku rasa..hehe

Bila tak boleh tido malam-malam ni aku mula la nak tangkap mood 'blues' sikit..tetiba pulak rasa rindu kat family aku..tapi disebabkan aku ni sedang berjuang di perbatasan hidup maka aku pendamkan aje..wallaweyy!! ayat tangkap feeling tu..

family terchenta 
rindu si kecik ini juga
Aku malu nak mengaku ni..perlu ke aku bagitau? alaaa tak payah la..malu la..okay-okay aku bagitau..sebenarnya aku homesick..hehe *tutup muka*

Seorang lagi yang dah lama aku tak jumpa dan aku rindu adalah Najwa Shariff..tak kenal dia ni? Kalau tak kenal klik sini..aku panggil dia cik tembun..haha..nak tau apa yang dia panggil aku? Tanya la dia...lalalalalala~

aiyark! Bila mau ketemu?

2 comments:

syarky ibrahim said...

akhirnya!!!! at least sumone makan jugak nasihat aku

cikNAJWAygcumil said...

montelo!!!!!!!!!!!!!!