Monday, October 4, 2010

Photoshoot dan komen membina

Dah lama rasanya aku tak post entry baru..bukan apa aku memang sibuk  dua tiga hari ni..sebenarnya hari ni aku ada exam..kalau orang tanya macam mana aku jawab soalan tadi,jawapan yang selalunya aku bagi "tak susah tak senang"..simple kan..hehe..kalau mak aku tanya macam mana soalan exam tadi,aku jawab "okay je"..lagi simple kan?hehe..hari ni punya exam bagi aku tak ada la susah sangat..kalau baca buku boleh la jawab..kalau tak baca tak boleh la jawab..hehe

Semalam aku pegi photoshoot dekat Putrajaya..lebih kurang photoshoot sambil berbengkel la..banyak otai-otai fotografi yang ada..aku pun dapat la sedikit sebanyak ilmu dari diorang..sebenarnya masih banyak yang aku kena belajar..teknik fotografi,lighting,editting..aku rasa aku paling kurang dalam editting..lepas ni kena belajar banyak lagi..nanti aku upload gambar photoshoot semalam..kebanyakan gambar yang aku upload ni tak bagus sangat sebab editting yang macam hampeh..skin tone berterabur..aku kena banyak improvekan diri aku dalam picture treatment..jadi sesiapa yang ada ilmu tu tolong la kongsi-kongsi ye =)










sape yang boleh ajar aku angkat tangan!

1 comment:

cikNAJWAygcumil said...

syg,i like the third one.very nice!:)