Saturday, October 2, 2010

SUKEM 2010

Kalau korang perasan hari ni tak banyak entry yang aku post..aku memang penat sangat hari ni..dari pagi sampai tengah hari aku masuk acara berbasikal..ingatkan trek pendek la..trek panjang weyh! sakit badan aku ni..punggung pun sakit..haha..seat basikal tu kecik sangat..semua orang kata sakit punggung..hehe..sebenarnya U aku sekarang ni trngah menganjurkan SUKEM..jadi banyak la acara yang dipertandingkan..cakap banuak tarak guna,tengok baru best..jom!








aku paling kanan..aku sebenarnya lagi tinggi..
tapi kamera ni yang problem..sebab tu nampak rendah..haha







aku malas nak upload banyak-banyak..kalau nak tengok lagi klik sini

3 comments:

paai said...

yeayh pic aku ada.xper r even 1 je p0wn kan.hahha

cikNAJWAygcumil said...

syg,sumpah nmpk kamu tinggi gila.hahahahah

ariph™ said...

uo hebat lg kot. haha