Monday, August 30, 2010

Jalan-jalan bersama baby

Haiii! dah lama aku tak update blog..so ari nih tetiba plak datang inspirasi nak update blog..(inspirasi? mcm skema je)hehe..Dah tiga hari aku cuti so hari ni rasa macam malas plak nak pegi kuliah..monday bloom rasanye..hehe..Cuti tiga hari ni aku tak balik rumah so aku ambil keputusan pegi jalan-jalan dalam UKM ni bawak baby aku..saja nak ambil angin pagi..nak tau siapa baby aku? tungguuuu....nanti korang akan tau siapa baby aku tu..

Kolej aku



Ambil mood raya sikit sebab tu aku snap gambar pelita..hehe



Belajar teknik bokeh..tapi macam tak jadi sangat..


tak tau apa aku snap ni..hehe

laluan refleksologi

laluan siarkaki depan Canselori

nampak tak kubah masjid tu?

tempat paling famous bila org dah grad bergambar

proud to be UKM student 
Tu baru aktiviti pertama aku..lepas tu aku ikut kawan aku pegi shooting pre-wedding..thanks to yusri & myeda..dari tengah hari sampai la petang..dahaga jangan cakap la..tapi nasib baik tak bukak puasa..hehe













Alang-alang aku nak promote la sekali..hehe..siapa yang nak khidmat fotografi untuk apa-apa event boleh la klik kat facebook matahati picture okay..harga semua dah ada kat situ =)

Memandangkan sekarang bulan puasa so aku nak tunjuk gambar yang akan membuatkan korang bersemangat nak berpuasa..hehe

bayangkanlah kalau tengah hari minum air ni lepas tu campur ais pulak..sedap wooooo
tadi aku ada janji nak cerita sape baby aku kan? nah tengok ni..

alala mucuk-mucuk sayang ni ;p
iznulmuazim cakap:sory gambar ni semua aku tak edit =)

5 comments:

najwa shariff said...

jeles!!!!!!!!!!!!!!
ada baby laen!:(

iznulmuazim said...

haha..ni anak kite la =p

najwa shariff said...

hahahahahah..sengal!
bencila..suka wat maen en?
sekeh kang!

chekgu Moe said...

nice picture!

chekgu Moe said...

nice picture!