Wednesday, September 1, 2010

Betul ke Melayu Babi?

Lepas berbuka tadi aku terus bukak facebook aku..lepa stu rebukak la pulak page Melayu babi..memang menyirap darah aku ni bila tengok page tu..kebetulan pulak bila kau bukak blog seorang blogger terkenal ni, Ben Ashaari dia pun post satu entry pasal page ni..alahai rakyat Malaysia..tak sampai 24 jam kita sambut merdeka yang ke-53 tapi dah ada macam-macam isu yang memecah belahkan kaum kat Malaysia ni..

Korang ni dah tak sayang ke kat Malaysia ni..dengan kes page Melayu Babi la,kes Namawee la,kes ahli polihik bergaduh sebab perpaduan kaum la..macam-macam dah sekarang ni..apa kata kalau semua orang duduk semeja lepas tu bincang balik pasal masalah ni..


Aku nak komen sikit la pasal page ni..nape la korang buat macam ni? Kita duduk dalam satu negara bukannye lain-lain negara..last-last jumpa jugak muka yang sama..

Aku harap pihak berkuasa ambik tindakan la pasal page ni sebab aku rasa dah ada orang yang buat laporan polis..kalau korang nak tgk page ni korang klik sini lepas tu korang tgk bahagian kiri bawah tu ada button report page..kalau korang sayangkan Malaysia tolong klik kat button tu..

iznulmuazim cakap: rasa geram bila tgk page ni

2 comments:

y0Ngu falcon said...

bodoh mane la yang buat page tu? tapi aku tengok kat situ, melayu pon sama naik je... maki sana-sini. cakap besar. komen ikot emosi. baik join page 'say no to racism' :D

iznulmuazim said...

oke nanti aku buat =D