Tuesday, August 24, 2010

Saya Seorang Penagih

Da lewat ni tapi aku stil nak curi masa nak post entry baru..tak kira la orang nak bace ke tak..janji blog aku ni a\sentiasa ad entry yang baru..hehe..semakin hari semakin banyak assignment yang aku kena buat..bulan puasa ni aku kerap berjaga sampai pagi..alasannya sebab buat assignment tapi bukan semua masa aku habiskan dengan buat assignment..hehe..kekadang tu ada la jugak merayap bukak facebook kejap..hehe..tak dapat tahan kalau tak online facebook sehari..alamak macam mana la aku boleh ter'addicted' dengan facebook neh..aku sekarang dah jadi macam penagih facebook dah ni.

Walaupun macam tu tapi assignment aku tetap siap..maklumlah bakal pelajar anugerah dekan..hehe..kalau kita tengok fenomena sekarang ni facebook tu dah jadi benda wajib bagi setiap orang..entahla aku pun tak tahu kenapa..semua dah macam ketagih dah..sampaikan satu ketika dahulu PM kita Dato Seri najib sendiri dah ingatkan kakitangan awam supaya jangan terlalu leka dengan facebook sampai menjejaskan produktiviti..

Jadi kita masing-masing kena la ingat kalau nak online facebook tu kena la berpada-pada okay? bagi yang tengah belajar lagi tu jangan lupa baca buku..jangan asyik nak ber'mukabuku' aje k..

p/s:walaupun tido lambat tapi tetap pegi kuliah

3 comments:

mokcik ida said...

test..haa.. dah boleh dah pun komen. ari tu xleh komen. so,study elok2 ye.. rajin2 skit baca buku tuh.

najwa shariff said...

jgn tido dalam kuliah.useless stay up!

iznulmuazim said...

ye saya tau! =)