Tuesday, October 19, 2010

Bergelut dengan nota

Aku masih bersemangat..walaupun jam sekarang dah dekat pukul 5 pagi tapi aku masih dengan nota-nota aku..tapi facebook tetap online..hehe..agak-agak kalau aku bosan baca nota aku bukak facebook jap..lepas tu blogwalking..bila dah okay sikit baru aku baca nota balik..

Aku ni jenis susah nak dapat mood belajar..tapi kalau dah dapat aku tak lepas dah..rugi woooooo...mula la rasa 'kemanisan' baca nota tu..rasa best je..rasa nak tau lebih banyak lagi..tapi sementara nak menunggu mood tu yang lama tu..bagi aku masa yang paling best belajar adalah waktu pagi..sebelum subuh tu..masa ni kalau korang baca semua akan masuk kepala..tersimpan rapi..tapi ada la teknik dia..setakat baca je tak tulis apa-apa takde maknanye yee..

Lepas balik je dari kelas tadi baru aku tau sebenarnya jadual exam aku dianjak ke depan..maknanya exam aku lebih cepat la..aku tak kisah sebenarnya dianjak kedepan ke,ke belakang ke sebab dah memang kita kena amik exam tu pun..tapi yang tak bestnya aku exam hari ahad! Grrrrrrrr~ geram rasanya..



Mata dah mengantuk ni..tapi kalau aku tido sekarang jangan harap aku akan terbangun nak pegi kelas pukul 8 nanti..gajah pijak pun aku tak bagun rasanya

1 comment:

mokcik ida said...

tu la namanya student.so,studylah rajin2..good luck,wish u all the best,dik.