Sunday, October 24, 2010

Aku dah dapat idea! Yabedabedoooooooooo!

Dah lama kau tak update blog ni..subuk memanjang mengalahkan menteri..maklumlaa Bajet 2011 baru je diumumkan jadi aku kena la bertungkus lumus nak merealisasaikan Bajet 2011 tu..okay sesi mengarut hanya sampai distu..kita mulakan sesi serius..

Aku sebenarnya nak post entry baru tapi aku tak ada idea..apa kata aku cakap pasal politik..baru best sikit..nampak sikit aku ni jenis yang ambil tahu hal negara..tapi aku ni tak cukup umur lagi nak mengundi...alaaaa macam mana nak tulis entri pasal politik ni..nanti kalau salah cakap nanti masuk ISA pulak..tak nak la masuk ISA..aku muda lagi..kalau masuk nanti siapa nak update blog aku..mesti korang rindukan aku kalau aku tak update blog..(sedikit perasan disitu..hehe)
Aku nak tulis entri apa neh?
Hah!! Aku dah dapat idea..aku tak nak tulis pasal politik..aku dapat idea nak tulis pasal ciri-ciri seorang blogger cemerlang..yang ni aku yakin mesti ramai orang baca..semua nak jadi blogger cemerlang kan? Siapa yang taknak jadi blogger cemerlang angkat tangan? okay ramai angkat tangan...jadi aku kena post entry pasal blogger cemerlang la ni..eh eh tunggu kejap..aku  ni bukannye blogger cemerlang pun..sekadar blogger picisan je..mana layak nak post entry pasal blogger cemerlang..lain kali bila aku dah cemerlang aku post pasal  ciri-ciri blogger cemerlang k?sabar yeee...

Aku dah fikir masak-masak..kali ni aku tekad..malas tukar-tukar dah..aku nak tulis pasal fotografi..aku nak upload gambar-gambar yang aku pernah tangkap..kalau korang nak kritik,kritik la..aku tau korang semua tengah tension kan? Hah apa kata kalau korang lepaskan tekanan korang tu dengan mengkritik gambar yang aku tangkap? Mana tau boleh kurang sikit tekanan tu..korang nak kutuk gambar aku teruk-teruk pun kutuk al..aku tak kisah..aku buat tak tau je..aku tau aku bukan hebat pun..lagipun aku boleh tau apa kelemahan aku..Alaaaaaaa!! Ni yang aku bengang ni! Time aku nak upload gambar,time ni la pulak memory card aku rosak..tak boleh nak upload..kalau tak korang dah boleh kutuk dah gambar aku..aku mintak maaf ye korang semua...

Okay dah siap satu entry..hehe

2 comments:

mia said...

gud 4 ur...tgu ur next entry..

Awangku said...

karangilah tulisan anda dgn penuh ikhlas.. ceewaaahh caya la bro.. teruskan usaha ke arah itu..