Wednesday, September 29, 2010

Ciri-ciri lelaki hampeh!

Korang dah baca ciri-ciri wanita yang disukai dan tidak disukai oleh lelaki kan? tak baca lagi?? jangan risau..korang boleh klik kat sini dan sini..sebagai seorang yang adil dan saksama,aku akan post entry pasal ciri-ciri lelaki yang tak disukai oleh wanita pulak..so lelaki kat luar tu bukak mata sikit yer..

1- Kaki perempuan
 Ni nama lainnya kasanova.Diorang ni siap ada list perempuan lagi.. Kalau hari ni nama awek dia Ayam, selang 4 hari dah tukar nama jadi Ayamas pulak. Walaupun  nama nak sama tapi Ayam dan Ayamas bukanlah orang yang sama.
Bila orang tanya, mana Ayam? Dia akan jawab dengan slumber “Ayam tu tak boleh pakai. Dia tak pernah nak faham kehendak aku.”
aku bukan macam ni okay..
2- Kaki kelentong
 Kalau hal yang ini, jangan terkejut beruk pulak. Ada je teman wanita yang tak perasan pun perangai boyfie/suami dia camni. Ada yang dah kawan sampai bertahun-tahun pun tak tahu woo.HAish apa nak jadi ni..aku bukan macam ni okay..ni ada kat orang lain je
3- Kaki cemburu buta
Cemburu dengan cemburu buta lain korang tau tak. Kalau cemburu saja, is normal la.. tapi kalau cemburu buta ni perempuan makan hati.. kadang-kadang perempuan tu boleh sampai meroyan..
.Biasanya, lelaki yang kuat cemburu buta ni…ada extra perangai tau. Pemarah!! agree or not??? lagi sekali ciri-ciri ni tak ada pun kat aku..
4- Kaki pow duit awek
Ini contoh lelaki yang tak boleh pakai langsung..Membazir je kalau kalau ada lelaki macam ni. Sah-sah tak boleh jadi suami orang... belum kahwin pun, spender nak suruh awek yang belanja. Apa kejadah kan? Kalau pergi kedai makan, jangan harap dia nak keluarkan duit.Kalau pinjam duit tak apa la..tapi jangan sampai pow..hutang tu bayar! ciri-ciri neh pun tak ada kat aku..

Mesti korang pelik kan kenapa ciri-ciri kat atas ni tak ada satu pun kat aku..nak tau apa ciri-ciri yang ada kat aku?? haaaaa kene baca entry lepas ni..hehe..tuunngguuuuu.....

1 comment:

Anonymous said...

kelaka btol org yg menulis blog n...hehe