Friday, October 1, 2010

Aku blogger jutawan!

Aku dah kaya! lepas ni boleh la aku beli apa yang aku nak..laaa...korang tak tau apa yang aku nak beli..aku dah bagitau hari tu kan..kalau nak tau jugak jom kita tengok kat sini..tajuk entry aku tu boleh menarik minat tak? mesti orang terkejut kalau aku tiba2 je jadi jutawan kan..hehe..

Aku saja je tengok Nuffnang aku tadi..sebenarnya aku pun tak faham pasal Nuffnang ni..pasal BE la apa la..yang aku tau aku dah dapat duit..banyak? eh tak ada la..kalau setakat nak beli air tin tu boleh la..hehe..

lambat lagi baru boleh cash out


Aku tau tak ada apa yang perlu aku banggakan pasal Nuffnang aku ni..tapi sebagai blogger baru aku teruja sikit la..paling kurang pun aku boleh la merasa apa yang orang sebut pasal BE la ngan banyak lagi perkataan yang aku tak tau pasal Nuffnang ni..yelah aku ni hanya blogger picisan saja...

Aku harap korang terus la menyokong aku..kalau ada salah tolong la tunjukkan..kalau ada idea ke apa ke..boleh la aku tingkatkan lagi mutu blog aku ni..

Aku harap akan  ada sesiapa yang sudi nak bagitau aku pasal Nuffnang ni..

3 comments:

mokcik ida said...

keep it up,dik..bnykkan lagi cite kat blog but study smart,k.. bnyk lg benda yg akan dtg kemudian hari.

nusha said...

ahakz,smela kt ni..
huhuhu...

sakura said...

haha tajuk entry xley blah "aku blogger jutawan"..ganbatte kudasai! NT AKAN smpai jgk cek nuff tu insyaAllah